Port Dickson och thai pusam

Ojojoj, vilka dagar.. vilken helg.. i fredags var vi på en hinduisk festival i batu caves, ett stort grotttempel i kuala lumpur. Det var MÄKTIGT. Helt fucking crazy!! Seriöst. Det var bara vi ur klassen som gick upp för alla trappstegen och stannade kvar hela kvällen och jag tycker verkligen såå synd om alla de andra som missade denna helt otroliga sak.. :-O jag har (och kommer) ALDRIG vara med om någonting såå udda igen.. såå himla lyckligt lottad som fick möjligheten att se detta.. vilken upplevelse. :-O 
 
Jaa, alltså det var såå galet. Folk var som galna. De var höga på rökelser, trummorna vrålade över hela området. Folk skrek rakt ut när de befann sig i trans och det hängdes apelsiner i krockar på ryggen på människor. Nålar stacks genom kinder och tungor och de utvalda människorna gick i karavan med stora ställningar på ryggen.. och det var folk överallt!! ÖVERALLT!! Helt sinnes!! 
 
 
 
Ja skulle kunna visa 1000 bilder men ja är för lat för att ladda upp.. häftigt var det iallafall!!
 
Japp, helgen spenderade vi sen i Port Dickson, här hade vi sol och bad på en strand som var såå finkornig så att det gnekade under fötterna.. ätit god mat och konstiga efterrätter och spelat bort alla våra pengar på tivoli.. höhö.. Aa nästan.. men några fina priser kammade vi allt hem.. ^^ Höhö.. Vi trivdes.. Nu är man tillbaka i verkligheten och skolan igen.. Japp japp. 
 
 
 
Strandförsäljning.. udda..
 
 
 
Färgglad glass med bönor och majs (?!) .. only in malaysia.. 
 
Höhö.. glassläsk, only in malaysia. den smakade verkligen glass. SKITGOD!
 
Kvällsnöjet för malaysianerna..
 
Och förbjudet att mysa i solnedgången.. UDDA!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0