Apor och moské

Japp, here Im again.. :-P idag skolar vi men igår var vi lediga.. = att vi tog oss in till kuala lumpur och såg lite hot spots. ^^ Vi besökte en park, kollade på ett rymdcentrum,  såg vilda apor och tog en tur till stadens national moské. 
 
Intressant dag. Berättas bäst med bilder.. ^^ men ja måste bara berätta en sak INNAN det bli bildbomb., Det var helt sjukt. Igår när vi var i parken såå skulle ja ta kort på Helena och Christine när de stack fram huvudet från var sin pelare.. var en imitation av stonehedge. Och va tror vi ta ser när jag precis ska trycka av kamera-knappen.. jo att det är en snubbe som har smygit in PRECIS mellan flickorna fast i bakgrunden och va tror ni han gör? Jo han har tagit fram sina mest intima delar och  runkar... seriöst? Jag blev såå ställd. Hade ja inte varit såå chockad såå hade ja fan knäppt ett kort men ja tappade fan hakan... alltså vem gör så? :-O Näe fatta, vilken bild det blivit men näe.. ångrar det som fan. Han förtjänade fan att förevigas efter det sjuka beteendet.. Aa, vi gick iallafall därifrån fort som fan efteråt.. HELT SJUKT! ojojoj. 
 
Men bilder var det.. :-) 
 
Där lutad mot pelarna i mitten höll han på och blotta sig..
 
Moskén i solnedgången..
 
Japp, enda sättet att komma in på.. intressant att testa..
 
 
Christine kände sig gravid, med väska.. höhö.. ^^ 
 
 
Muslimsk klocka.. 
 
Apor.. varenda gång ja skulle ta kort såå flinade han upp..
 
Växtlighet längs vägen i parken.. frodigt.. 
 
 
Sen lekte vi astronauter på rymdcentrat..
 
Christine lekte LITE till.. 
 
Och såå testade vi ett rum utan gravitation.. intressant..
 
Och hittade ett normalstort löv på gatan.. sjukt stort! 
 
 
Sen avslutades kvällen med att Helena, efter att ha nekat en tiggande munk pengar, blev inlåst dels i Christines rum (dörren gick i baklås) PLUS att hon låste in sina egna nycklar i hennes egna rum.. såå det hela sluta med att det kom en tjej och fick slå in dörren för att få ut Helena.. höhö, såå nu tror vi på karma och ska kanske ge nästa tiggade munk iallafall 10 cent.. höhö, det fula var att munken kom två gånger när vi satt och åt och Helena nekade han två gånger (vi andra sa inget) och hela två gånger olycka blev det ju för henne också.. höhö, såå tolkning: idag har varken Helena eller Christine lås på sina dörrar.. höhö.. japp..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0